Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hutukat tulevat!

Siivekkäät hutukat elävät Tunturi-Lapin alkuperäisessä luonnossa. Ihmislapsista hutukat poikkeavat sen verran, että osaavat lentää sekä muuttaa kokoa tarpeen tullen. Lisäksi jokaisella on yksi erityisominaisuus; Anseli puhuu kasvien kieltä, Sammal taitaa eläinten kielen ja Lavinen pystyy kommunikoimaan eri ilmiöiden, kuten lumivyöryn kanssa.

Seikkailujen ja kommellusten tiimellyksessä hutukat seuraavat ihmisten touhuja ja odottavat innolla päivää, jolloin heidän huoltajansa Huttu-Ukko ja Huttu-Akka päästävät kolmikon vierailulle ihmislasten pariin. Heidän elämänopilliset tempauksensa pitävät hyppysissään niin lapset kuin aikuisetkin lukijat. Tarinoissa hutukat elävät tiukasti tätä päivää! Nyt raotetaan sitä valtaisaa tuntureissa kuhisevaa väkeä, joka ei näyttäydy muille kuin lapsille ja lapsenmielisille. Kirja sisältää kymmenen yksittäistä tarinaa, jotka noudattavat vuodenaikojen vivahteikasta kronologiaa.

Pirjo Maunun ei pitänyt kirjoittaa lastenkirjaa, mutta hutukat eivät jättäneet rauhaan. Maunu on kemijärveläinen freelance toimittaja, kolumnisti ja käsikirjoittaja. Hän on kirjoittanut ja ohjannut useita näytelmiä harrastajille. Pelkosenniemeläinen taiteilija Tapio Uusitalo on kuvittanut ennen hutukoita mm. suositun Pelekola-kirjan.

9789523152274 | kovakantinen | 297x210 mm | 56 sivua | KL 85.1 | 

Hinta:29.00 €