Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Enkelinperkele

Wahlgren, Jussi: Enkelinperkele

Nuoret Tinja ja Veikko tapaavat kielikurssilla. He hullaantuvat toisistaan niin, että unohtavat olla tunneilla ja saavat potkut. Mutta sensijaan että palaisivat koti-Suomeen he päättävät jäädä Tukholmaan kesäksi. Ansaitakseen rahaa he alkavat esiintyä kadulla ja tutustuvat katumuusikoihin ja esiintyjiin.

Veikko harrastaa seksiä Tinja selän takana, jotta saisi maksettua heidän hostelinsa. He tapaavat Herra Müllerin joka on sutenööri. Kun Veikko jää kiinni seksistä, Tinja suuttuu ja menee tapaamaan Mülleria ja katoaa kahdeksi vuodeksi Veikon elämästä.

Kun nuoret tapaavat uudestaan, Tinjalla on paljon rahaa ja hän ostaa maatilan, jossa elää eristettyä eko-elämää Veikon kanssa. Maalaisidylli on täydellinen kunnes eräänä iltana Tinja kertoo Veikolle toimineensa tuon kaksi vuotta prostituoituna Müllerin laskuun ja Müller on nyt hänen perässään.

Veikko muuttaa pois maatilalta, näyttelee harrastajateatterissa - ja melkein kuolee huumeiden yliannostukseen. Eräiden käänteiden jälkeen maatila jää kuitenkin Veikolle ja tämän vanhemmille, kun taas Tinja lähtee kehitysaputöihin Afrikkaan.

Kun Tinja lopulta palaa invalidisoituneena Suomeen, on kulunut jo kymmenen vuotta. Veikosta on sillä välin tullut päiväkotien kokopäiväinen satusetä. Mitä taphtuu kun he kohtaavat? Voittaako rakkaus vai onko armoton aika jo tehnyt tehtävänsä?

Pehmeäkantinen | 248 s. | 9789523155671

Hinta:30.00 €