Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Todellinen Sorsa

9789523153035 Luukkanen, Arto: Todellinen Sorsa

Umpikujaan ajautunut kirjailija ja Kalevi Sorsan haamu, murha Kiovassa, seurat Pattijoella ja ihana blondi poliisi – muun muassa näistä aineksista on Arto Luukkasen uusi kirja koostettu. Kirjan asiantunteva juonirakennelma vastaa suomalaisia askarruttaviin kysymyksiin mm. Ukrainasta, ihmiskaupasta, uskonnollisesta fundamentalismista ja nykypolitiikan rähmäisistä kiemuroista. Suomettuminen ja muut menneisyyden krampit läpivalaistaan kieli poskessa. Uutisvirtaa ja poliittista historiaa harrastavalle lukijalle riittää riemukasta assosioitavaa. Luukkasen kirja on satiiri, joka ei kumartele ketään eikä mitään. "Kenelle nauratte? Itsellenne nauratte."

Arto Luukkasen Pasilan nainen -kirjasta (Nordbooks, 2016) sanottua:

"Pasilan nainen on suuri riemuvoitto syksyn valtavasta kirjaläjästä." (Eero Marttinen, Kaleva)

"Luukkasen huumori on hyvin gogolilaista. Se on usein groteskia ja taikoo välillä huikeita kielikuvia, joiden äärellä joillakin voi olla vaara tukehtua nauruun. -- itse puolestani joudun toteamaan, ettei näin hauskaa lukukokemusta ole tielleni sattunut herran aikoihin."

(Timo Vihavainen blogissaan)

"Luukkanen puolustaa alkusanoissa teoksen fiktiivisyyttä niin painokkaasti, ettei sitä voi millään uskoa." (Aki Petteri Lehtinen, Yliopisto-lehti)

Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa . Hänen Dosentti-ohjelmaansa seuraa viikottain yli 200.000 katsojaa.

Hinta:29.00 €